SteVico

Tomato Lycopene Powder Drink.....

Mesti ramai visiter blog ni nk tau ape bnd tu??....actly, cik ida de mengalami mslh skin..pelbagai produk dh guna termasuk dptkan khidmat doktor pakar..tapi, hanya ok bile ubat tu diteruskan..dan bile dh abis ubat doktor tu, jd cam dulu balik...sejak dok UNIMAP, menjadi2 prob ni maybe cuace sme kot...g pun sbuk sgt study eng. yg ssh sgt bg cik ida..eheheh...baru2 ni, WZ dpt panggilan dr his kazen (wani)...bertanyakan tentang prob cik ida cz wani sgt2 phm keadaan cik ida yg sgt obses tok sgalanye..(phm kn??..)..wani de promote tentang produk stevico ni...berasas dr tomato...xdek bahan kimia...yerlah..sbg manusia yg dh cuba pelbagai jns rawatan ni, cik ida & WZ rs sangsi gaklah...so, kami abaikan jek msj tu....bru2 ni WZ gerak hati nk jmp tunangan cik wani (WZ sgt knl cz sme2 blaja ngn die)..eshaq...actly, eshaq de skin prob teruk..yerlah laki kn..xdek lah mcm kite si pmpn ni..kesana kesini cari ubt..heeheh...sedikit terkejut lah WZ bile die kte cik eshaq dh ok mukanye even die mnum tomato ni belum habis sebulan & mayb hampir kot...dgn rs yg sgt bersungguh, WZ belikan tok cik ida (tahnks b cz sgt2 ambil berat sal i)..die suh cik ida amalkan mnum cz die dr dalaman..(hope setiap bln WZ lah support ek??..eheheh)...so, cik ida baru lah cube...bkn nk promote kat semua tp juz nk bercerita..mayb dgn cik ida amalkan secara dlmn, akn lebih elok..bnd ni adalah nutri-age...so, baiklah lau amalkan...cik ida akn terus bersabar tok mnum & mnum & mnum tomato ni....INSYAALAH.....sgalanya ok...next n3 cik ida akn upload kn testimonial yg telah dibuat & mayb cik ida akn menjadi testimoni jgk..lau nmpak kesan xlme g....ok lah...ni kelebihan2 mnuman ni....opsss...sblm lupe...WZ mnum fiber dr stevico jgk...ktenyer die rs segar skrg...xtaulah cik ida nk kate cz die xdek dpn mate..heehhe...tp xkn die nk tipu cik ida pulak cz die gak yg belikan tu..ehehhe...



antara kelebihan nya :

  • mencegah SERANGAN JANTUNG & STROK
  • mencegah kanser prostat 
  • mencegah kanser rahim 
  • membantu membersihkan rahim
  • menstabilkan period / darah haid
  • membantu mengeluarkan lebihan darah haid yg melekat di dinding rahim.
  • memulihkan luka luka pada kulit dengan lebih cepat
  • memulihkan rahim sekaligus merawat kesan koyakan pada faraj dgn cukup berkesan bagi ibu-ibu yg lepas bersalin.
  • memulihkan koligen badan
  • memperkayakan tubuh badan dengan nutrien
  • mengurangkan kesembapan dan kekeringan kulit
  • melembapkan kulit 
  • menghilangkan jerawat
  • membuang sel-sel mati
  • menghilangkan kedutan
  • mencerahkan kulit 
  • menghaluskan / melicinkan kulit 
  • menghilangkan kesan-kesan pecah pada tumit kaki 
  • anti sagging ( kejatuhan kulit / kendur ) 
  • mengurangkan kesan lekuk pada kulit 
  • menegangkan payudara 
  • menegangkan punggung 
  • kaya dgn nutrien semulajadi 
  • meningkatkan perlindungan UV 
  • mengurangkan bintik2 ( freckles )


 

 

 

 

 

1 komen komen:

jaja said...

salam,

Berdasarkan testimonial anda ini, saya ingin meminta bantuan dan pendapat anda.
saya ada menggunakan produk ini setelah diperkenalkan oleh seorang kawan (fiber + tomato).
Namun, apabila saya menggunakan jerawat makin banyak naik. malah kulit saya menjadi kering kemerah-merahan.
muka saya juga menjadi gatal2 membuatkan saya ingin menggaru.

SOALAN saya :-
1. Adakah anda mengalami simpton yang sama seperti saya ketika menggunakannya?

2. Adakah anda masih gunakan pencuci muka ketika mengamalkan product stevico?

3. Adakah anda menggunakan pelembap muka & bedak seperti biasa?

4. 1st steep adakah anda terus mencampurkan fiber bersama-sama tomato atau anda minum fibre dahulu untuk beberapa hari dan kemudian menggunakan tomato.

Saya ingin meminta jawapan anda sebagai orang yang berpengalaman menggunakan produk ini,
kerana saya dalam proses membuat keputusan sama ada menggunakan produk ini atau terus menghentikannya.

-Jaja-

Post a Comment


up