jom join..

sangat tak boleh blah title tu..heheh...tak ada pun nak join..juz nak ceriakan hati di pagi hari...mulakan dengan kelas fesyen..sebelum subuh, sudah mandi, sangat membuatkan ak rasa segar..on laptop kesayangan yang nampaknya seperti tidak bertuan (sgt berhabuk), prepare buku tok ke kelas, then breakfast....uhhhh...kenyang....padahal minum air segelas jek..heeheh....
sebelum tu, tahniah to kak eja coz selamat melahirkan twin baby jumaat yang lepas..mungkin perlu luangkan sedikit masa untuk ke rumahnya walaupun dia x ajak..tapi sape xnak kan kawan2 datang melawat..eheh....mesti sweet like his mom & dad lah baby tu..heeheh
rasanya bermula hari ni perlu lebih bersemangat...betullah orang2 kata, even banyak mana sekalipun kerja yang perlu dibuat sehingga kadang2 kita rasakan masa tu terlalu sedikit untuk se;esaikan segalanya, tapi jika kita membuatnya dengan tenang dan menganggp semuanya mudah, akan mudahlah perjalanan semuanya..tapi, sebagai manusia kita tidak terlepas dari perasaan terasa kesempitan kan..yang bezanya cara kite berfikir...
sedikit selingan ingin bercerita tentang berita seharian..memang tepat jika dikatakan yang cik ida bukanlah seorang penggemar membaca berita..jam 6.30am, laptop cik ida mula menjalankan tugas tapi, kenapa tangan cik ida tak mampu menaip link berita haian??..kosmo??....uhhh...tapi bile rumate cik ida bangun dari tdo, bnd pertama yg akan dibuatnya adalah membuka link berita tersebut dan seterusnya akan disampaikan kepada cik ida ape yg ade..alamak...si makcik ni boleh menjadi pengganti abah kat umahlah..kalau kat umah, berita2 akan di ceritakan atau di smpaikan oleh pembaca berita terkenal dalam hidup cik ida ...SHAMSUDDIN DAUD..anda kenal die??...hehehe...tapi kat sini, cik ida dapatkan seorang lagi pembaca berita terkenal dalam hidup cik ida...kadang2 terasa seperti ceteknya pengetahuan cik ida yang mana bakal menjadi seorang guru, kalau dah paper pun xbaca??...tak bermakna tidak membaca buatkan cik ida xtahu..heehhe...

opsss...7.53am..klas kul 8...cik ida tgl kan anda sebentar yerk...ke kelas fesyen yang mungkin sedikit membosankan tapi ceria kan segalanya pagi ini...heeheheh...

semoga Allah merahmati cik ida sentiasa dan semua...amin...

2 komen komen:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.huuu pagi2 da update
.gile hebat! ;)

SiS' 09 said...

xdek ms dik...pg cmtu jek akak de ms...heeheh...smbil2 relax nk g klas...dh stat g klas..bz ngalah PM...heeheh

Post a Comment


up