wHy..??


ak xkish pun die xnk ltk pic ak lam fs die..die bg alsan, sume ak trime..mayb btl..g pun die x aktf pun fs tu...tapi slh ke ak nk letak pic die lam fs ak ke, fb ak ke, tagged ak ke...ak dh jnji....ak ikhlas, bkn blakon...ak dh xaktf dh bnd2 tu...ak juz ngadap blog ak jek ari2...tapi mcm xdek makna semua tu....kejujuran ak dipetikaikan...seolah2 ak wat terpaksa evn ak wat rela hati....knp mesti die delete pic die yg ak upload lam tagged ak??...slh ke ak lau ak nk bgtau stu dunia yg die tu teman ak skrg & mayb tok selamanya (doakan kami)???...slh ke??..malu ke die sbb ak x cntik mcm pmpn len..malu ke die org tau yg ak ni gf die....bile ak kte gtu, die kte...skit pun x...tapi??...knp??...time ak ngah fokus study ni lah jd cmni..cmne ak xpkir lau keadaan ni wat ak trase....sedih sgt rs...rs di buang....rs rendah...semua r ak rs..ak xtau sma da ak over cz pkir sume tu but pe sbnrnyer yg ak kna wat...slh ke..tu jek ak nk tau...slh ke....klu die jeles sbb org komen tagged ak, tapi ak dh niat ltk pic die kat ctu spy org tahu...manusia zaman sekarang..jgnkan yg xdek ape2 ikatan sah ni, bini org diorg kacau lau diorg nk...so, biarlah spe pun nk add, nk msj...yg ak tau ak jujur...xdek bnd sengal ak wat blkg die....tapi ni gak yg jadi...ak xphm...sme de ak ltk pic die tu stu kesalahn @ ape??...ak buntu..xtau knp...xtau pe slh ak lagi.....ak cb jd terbaik skrg.....tapi knp pe ak wat baik tu, mcm xnmpak..bkn balasan ak nk tapi hargai dan percaya yg ak wat sume tu ikhlas.....
k lah...dh kat kul1....sok de paper...study pun xbis g...hope sok semua berjalan ngn lancar...
myb, ak kna serahkan segalanya pada ms...biar ms yg menentukan......
doakan syafiza utk esok..

syafiza,
jgn jadikan semua rntangn ni sebagai alasan awk x berjaya..
cayyok!!!...
sem lps awk mampu tempuh hal lagi berat...
come on syafieza....




4 komen komen:

zaty fiziaty said...

hmmmm.....sabo la kak ida ku cyg...dugaan sume tu...mgkin ad hikmah disebaliknye...Dia memberi kite ujian krn Dia tahu kite mmpu mnyelesaikan nya...berdoala byk2..kuatkan ati...insyaALLAH..sumenye berjln lncar...heee...

a Y u said...

jgn byk pk sgt time exam ni..sume tu tolak tepi dl..sumenye akan ok..insyALLAH my dear..i'm alwayz be ur side..

Szalizan Ramli said...

betul kata zaty fiziaty tuh.ape2 pon berserah pada ALLAH s.w.t je.die yg tentukan jodoh kite nanti n tentukan rezeki kita.jd skrg tumpu pd study.comel blog demo.blog kawe simple.nk modified pon xpanda.belasah je yg ade.hahaha

SiS' 09 said...

thanks dik fizi....insyaAllah kak ida tempuh ngn sbr...
thanks sis..i know u alwyz wit me...
ejan,thanks ek...

Post a Comment


up