TruSt mE @ nOt??....

Acctly, ak Xspttnyer pkir Hal ni....

'mrh pn xdek gune, da lps, biar je la, 2 yg xdelete, yg delete xtau lah cmne erk??...'
....trust me or not??....pe yg die nk ak phm sbnrnyer dr kte2 die??...alamk..xsyok r nk jiwang2 ni but smtimes rs cedih gaklah...dh lah ngah final ni..mls nk timbul soal ni....
becze of??..tagged..hurmmm...nothing 2 say bout it..time nk sign up tagged ni, ak de gak borak ngn Kakyong......'wat will happen if i hv tagged??'...Kakyong juz said...'nothing if u not gatal2 lam tu'..but, pe tjuan sbnr ak wat bnd tu??..mmg xdek pe2 pun..1st tu rs mcm teruja (bkn teruja dpt kenal, but teruja de tagged mc kwn2 len) but ble kite dh de smone special, rs xdek makna bnd tu...ish...xtaulah nk story kat cni cne...yg pastinyer, i had making a big mistake...huh...felt very regret....spttnyer ak wat sume tu..bkn die jeles xbtmpat tp mmg btl die ckp..lau dh de, automatik akn aktif...die xnk de bnd tu sbb ak, nk jge ati ak, xnk ak rs ragu2 ngn die..tapi pe ak wat??..de ke ak pkir ati die time tu, knp ak wat??..lau btl ak kte xdek makna de bnd tu ble dh de org dcc, npe wat lagi...aduhhhh...

UnTuk awaK:
Awk,mayb dlu org pnh wat silap ngn awk..but, org mnt sgt kat awk, jgn hukum org sbb kslhn org dlu...org tau, lps jek org trime awk, spnuhnyer awk cb jge ati org, xnk org rs sakit ati, sedih & so on lah.org tau, awk baik sgt & org tau yg awk sygkn org sgt2...cmtu jgk org..tolong pcaya kn org, tu jek.....

seBab2 AkU Cyg DiE :
bile org nk ape2, awk sdye upaye tunaikan...thanks..
bile org rs nk mrh awk, org mrh jek, tapi awk skali pun xpnh mrh org blk, pling2 x, awk diam jek, awk biarkan org mrh bis2..sbb awk tau, org lau mrh, bnd org xpikir pun org akn ckp (thanks phm perangai org)
org penah tgking awk (ak ni pns baran), but awk xpenah tengking org blk sblknye awk bg nasht spy hrmat awk (cra nsht kat ak wat ak cool dr mrh, wat ak tsedar)
cnclusion----kesabaran awk wat org rs org ptt buang ego org yg melampau ni...tq's awk..WZWG

myb ak ngn die mmg lum de ape2 iktn yg sah lg (kang kowang kte ak overlak cite sal kami even kami xdek ikatan, dats y ak tulis gni) but hope sgt ak kekal r ngn die..xlarat nk mncari cintan...heheehheeh...(time ni meleleh gak airmata ni)


aduhh..plan nk study xjd dh....dh lh xbc pe lagi..sok kna p lib ni cam sem2 lps, dok umh sik nmpak bntl le ape le smpai xstudy pe pun...penat sgt2 bru lik dr serdang + ptrjaya....
k lah..nk selak pedagogi jp,mne tu tangkap gak skit2...heheeh..
daaaa....1.58 am

1 komen komen:

cik EPAL said...

setiap yang berlaku ada hikmahnya..

btw, i link u k ;)

Post a Comment


up