mangkuk pemalas...

Selamat Pagi semua...Ceria jek rasa pagi ni bila semalam setel beberapa perkara tentang 'itu ini kawen' aku. En.Tunang yang zero-zero tentang "itu ini kawen" banyak tolong itu ini. Ya lah. motto "itu ini kawen" kitarong *simple but perfect*...Wahhh...hahahahahha..boleh ke...hehehe....aku cuba yang terdaya. Kalau aku kat umah mesti boleh semua benda kan. But tanggungjawab aku sebagai student ni, membataskan keadaan. Kalau ada kereta mesti aku dah boleh kesana sini untuk "itu ini kawen"....Ibu-ibu bapa tolong aku....Bagilah aku guna kereta....Kakak-kakak....Kasihanilah aku..hahhahaha.....

Dah kat kul8 maaa....aku causinci dulu lah.."itu ini kawen" bersambung nanti ye. Tak banyak yang nak share tapi banyak benda aku nak dari korang yang b2b, x-b2b...hahaha....Maybe kepala hotak aku ni seserabut coz banyak sangat benda aku nak DIY..hahahah....KOya Boh!!...heheh.....

Ok2...Stop.... Harini aku mulakan hari dengan kelas menjahit..Waduh2...cuak bangat. Hope jahitan semester ni tak buat aku stress macam dulu-dulu..Makcik-makcik tukang jahit sekalian...Tungguuuuuuuuu kedatangan aku nak tempah baju ek..hahahahahah....Sejarah mungkin berulang...kui kui....Macam-macam semangat aku dapat...'belajarlah da..ni peluang ko nak pandai jahit...."...korang tak paham beb..bukan aku tak nak, tapi aku fobia ngan mesin jahit..uwaaaaaaaaaa...takut2.......Zasss....

Cau....dah kul8...heheh

~aku susun huruf~
8:00am

2 komen komen:

myravea said...

salam, sis nak tempah header ye? ad myra kat fb yek :)

myravea@yahoo.com

SiS' 09 said...

aah.....nnt sis add myra ek..tahnks darl....

Post a Comment


up