Macamana nak buat, pening kepala dah rasa cuba cuba ni...

Isnin, 24Jan.....Otak dah tak boleh fokus untuk study. Rasa yang ada nak cepat balik kampung. Cepat tak cepat, ahad jugak sebab kehabisan tiket.

Dah otak kosong, segala kosong, idea nak bercerita pun kosong jugaklah. Harini sehari suntuk bila ada msa terluang, aku try try try jugak nak setelkan masalah nuffnang aku tapi...hampesssss....

Camane nak buat ek. Ke kira memang dah tak ada jalan penyelesaian??...hehehe....Aku teringin gak macam orang orang terkenal itu yang cecah 4angka beb dapat income dari nuffnang. Best kan?.  Tapi aku, langsung tak gerak. Padah betul.

Rasa macam nak wujud satu blog baru jek. Register nuffnang baru then mana tau ada rezeki pulak kalini kan. Akan di fikir fikirkan nanti.....

 Edisi Tayang Muka..hehehe



No Idea.......

P/S : encik tunang kata kalau blog ni guna cik eida lagi bes dari berbahasa aku engkau..hahahahahaha......Causinci....



~aku susun huruf~
5:04pm

3 komen komen:

zatul.nani said...

cikgu ida, sama la kita.. nuffnang xsei bg duitttt... :((

SiS' 09 said...

tu lah..bakpo eh....sedap bunyiii ore len cecah 4angka..eheheheh

cik kumbang said...

same la...xpna dpt byk2 sedih an...huuu
-cik kumbang-

Post a Comment


up